Even voorstellen

Mr. Jan Blok studeerde in 1981 als fiscaal jurist af aan de Rijks Universiteit van Leiden en werkt ondertussen al ruim veertig jaar binnen accountants- en belastingadvieskantoren. Een groot deel van zijn ervaring deed hij op binnen de nationale en internationale praktijk bij PwC (De Boer en Van Keulen) en RSM Niehe Lancée.

 In 2002 startte hij, samen met een ervaren accountant, een eigen kantoor (Trvst Belastingadviseurs & Accountants). In 2009 ging Jan zelfstandig verder onder de naam Bureau Blok. Door zijn analytische vermogen en inzicht is hij in staat snel en kundig om te gaan met diverse problematieken. Inhoudelijk beslissingen maken is hem niet vreemd en zorgt voor een snelle afhandeling.

Aan de andere kant is Jan een echt ‘mensenmens’ en adviseert hij zijn cliënten met een persoonlijke interesse. Binnen zijn werk wordt Jan, mede door zijn empathisch vermogen, snel gezien als een vertrouwenspersoon en uitlaatklep. Zijn sterke persoonlijkheid en humoristische inslag zijn de kracht van Bureau Blok..

Overzicht op uw zaak

soms is het lastig Afstand te nemen van uw onderneming en tot nieuwe inzichten te komen.

Vaak is een frisse blik van buitenaf de sleutel om die inzichten te verschaffen op financieel en organisatorisch gebied. Klinkt goed?