Fiscale en juridische dienstverlening

Bij Bureau Blok kunt u terecht voor de meest uiteenlopende fiscale en juridische dienstverlening, zoals bij onder andere bedrijfsoverdrachten, estateplanning, fusies, reorganisaties en het inbrengen van eenmanszaken in een BV of NV.

Jan Blok helpt u tevens bij complexe onroerende zaaktransacties, begeleidt u bij boekenonderzoeken, is uw gesprekspartner bij de belastingdienst en is de fiscale ondersteuning van diverse administratiekantoren. Daarnaast is hij de juiste persoon bij financiële planning en fiscale begeleiding van echtscheidingen.

U kunt advies of bijstand krijgen op het gebied van loonheffing en inkomsten-, omzet-, erf- en vennootschapsbelasting en de aangiften kunnen voor u verzorgd worden.

Administratieve bijstand wordt gegeven op het gebied van jaarrekeningen. Ook uw fiscale bezwaar- en beroepsprocedures kunnen worden verzorgd, evenals de oudedagsvoorziening in de vorm van een stamrecht BV.

Ellenlange memo’s hoeft u bij ons niet te verwachten. Wel concrete begeleiding in de met u afgesproken vorm en binnen de met u afgesproken termijnen.