Belastingadviseur

Bureau Blok is een persoonlijk belastingadvieskantoor waar uw verschillende vraagstukken oplossingsgericht worden behandeld door mr. Jan M. Blok. Zijn langdurige en brede ervaring binnen accountants- en belastingadvieskantoren staat garant voor hoogwaardige fiscale dienstverlening en administratieve bijstand.

De adviserende werkzaamheden van Jan Blok zijn voornamelijk gericht op het midden- en kleinbedrijf dat werkzaam is in de handel, productie, financiële wereld en zakelijke dienstverlening alsmede vermogende en beleggende particulieren.

Bureau Blok onderscheidt zich van andere belastingadviseurs door zijn persoonlijke betrokkenheid bij uw onderneming en een uitgebreide dienstverlening , waardoor u een sneller resultaat kunt verwachten.

Belastingadviseur Jan Blok kan u op uiteenlopende gebieden van dienst zijn. Door zijn brede kennis is hij onder andere in staat uw fiscale, financiële en organisatorische vraagstukken snel en accuraat te behandelen, jaarrekeningen op te stellen en bijstand te verlenen bij bedrijfsoverdrachten, ‑opvolgingen en fusies. Een bredere omschrijving van de werkzaamheden vindt u op de pagina ‘dienstverlening’.

Bureau Blok is aangesloten bij het Register Belastingadviseurs (RB).